Починаючи з квітня, деякі українці можуть подати документи на отримання матеріальної допомоги у розмірі 3000 гривень. Про це повідомляє Черкаська міська рада на офіційній сторінці у соціальній мережі facebook.

У Черкасах до Дня захисників та захисниць України виплатять додаткову грошову допомогу. Прийом документів стартував з 1 квітня та триватиме до 31 серпня 2024 року.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

"З 1 квітня почався прийом документів для призначення щорічної грошової винагороди до Дня захисників і захисниць України в розмірі 3,0 тис. гривень з бюджету міста", - йдеться у повідомленні.

Отримати виплату у розмірі 3 тисяч гривень зможуть жителі Черкас, які є учасниками оборони України у зв'язку з військовою агресією росії та мають статус УБД або мають групу інвалідності внаслідок війни. Також ця виплата надається постраждалим учасникам Революції Гідності.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Виплати військовим, скріншот: YouTube
Виплати військовим, скріншот: YouTube

"Призначення грошової винагороди здійснюється на підставі особистої чи поданої за дорученням заяви та необхідних документів", - попередили громадян.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, виплатять гроші на 6 місяців: хто отримає додаткову допомогу.

Також наш портал інформував, українцям виплатять фінансову допомогу з Європи: але для цього потрібно постаратися.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, це вже востаннє: у Польщі українцям нададуть грошову допомогу, як і де отримати.