Починаючи з квітня, деякі українці можуть подати документи на отримання матеріальної допомоги у розмірі 3000 гривень. Про це повідомляє Черкаська міська рада на офіційній сторінці у соціальній мережі facebook.

У Черкасах до Дня захисників та захисниць України виплатять додаткову грошову допомогу. Прийом документів стартував з 1 квітня та триватиме до 31 серпня 2024 року.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

"З 1 квітня почався прийом документів для призначення щорічної грошової винагороди до Дня захисників і захисниць України в розмірі 3,0 тис. гривень з бюджету міста", - йдеться у повідомленні.

Отримати виплату у розмірі 3 тисяч гривень зможуть жителі Черкас, які є учасниками оборони України у зв'язку з військовою агресією росії та мають статус УБД або мають групу інвалідності внаслідок війни. Також ця виплата надається постраждалим учасникам Революції Гідності.

Популярні новини зараз
Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Виплати військовим, скріншот: YouTube
Виплати військовим, скріншот: YouTube

"Призначення грошової винагороди здійснюється на підставі особистої чи поданої за дорученням заяви та необхідних документів", - попередили громадян.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, виплатять гроші на 6 місяців: хто отримає додаткову допомогу.

Також наш портал інформував, українцям виплатять фінансову допомогу з Європи: але для цього потрібно постаратися.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, це вже востаннє: у Польщі українцям нададуть грошову допомогу, як і де отримати.