Деякі українці мають шанс зменшити свої платіжки за блакитне паливо. Для цього газовики пропонують скористатися безкоштовною та дуже вигідною послугою. Деталі розкрили на сайті АТ "Полтавагаз".

Більшість українців споживають газ за лічильником, але разом з тим залишаються домогосподарства, які платять за нормами. У такому разі сума до оплати може бути відчутно вищою від фактично спожитого обсягу.

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

Газовики нагадують, що встановлення газового лічильника дозволить зменшити витрати та платити лише за той обсяг палива, що був спожитий. В той самий час, за відсутності споживання платити зовсім не доведеться.

"Індивідуальний лічильник — це вигідно. З ним ви сплачуєте лише за фактично використаний газ. А в разі відсутності споживання — не потрібно сплачувати взагалі. Подайте заявку на безкоштовне встановлення облікового приладу вже зараз", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Лічильник газу, скріншот: YouTube
Лічильник газу, скріншот: YouTube

Безкоштовне встановлення лічильника можливе, якщо:

  • у вашому будинку із газових приладів є тільки газова плита;
  • у багатоквартирному будинку, де ви проживаєте, не встановлено загальнобудинковий лічильник газу.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни.

Також наш портал інформував, людям підвищення тарифів, олігархам та монополістам – радість: експерт пояснив, кому вигідно піднімати ціни.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, рахунки "космічні", а батареї холодні: як українцям оскаржити надані комунальні послуги.