Споживачів попереджають, що накопичення боргів за послуги з розподілу газу може призвести до того, що домогосподарство залишиться без блакитного палива. Про це повідомляють фахівці Хмельницької філії "Газмережі".

Мова навіть не про відключення боржників, а в тому, що газорозподільна компанія елементарно не матиме необхідних ресурсів для забезпечення безперебійної подачі блакитного палива до житлових будинків.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Фахівці "Газмережі" пояснюють, що за гроші, отримані від споживачів, проводиться технічне обслуговування мереж і підтримується в робочому стані обладнання.

"Багатомільйонні борги вкрай небезпечні, адже газорозподільна система потребує щомісячних планових інвестицій та виконання робіт згідно Плану розвитку підприємства", - пояснюють фахівці підприємства.

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

Таким чином споживачі, які забувають оплатити доставку газу, можуть самі собі нашкодити. Якщо газовики не матимуть змоги проводити ремонти, то аварії можуть почастішати й зупинятиметься подача блакитного палива до квартир та будинків.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, платіжки за газ неприємно "витягуватимуть" ще більше: важливе уточнення, на яке звернули увагу газовики.

Також наш портал інформував, комуналку, пальне та продукти харчування: як подорожчало життя українців за два роки повномасштабного вторгнення.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що збільшення тарифів на електроенергію вдарить за цінами на все: академік пояснив, чому це стане важким ударом.