"Укрпошта" скорочує ціни та терміни на доставку до або з Канади. За словами Ігоря Сміянського, пошта спрощує відправлення. Тепер посилки в Україну можна надсилати з усіх відділень Canada Post по всій Канаді.

У 2024 році «Укрпошта» радує клієнтів знижкою 18% на відправлення легких пакунків Prime вагою до 2 кг, роблячи спілкування з близькими ще приємнішим.

У 2024 році «Укрпошта» радує клієнтів знижкою 18% на відправлення легких пакунків Prime вагою до 2 кг

«Дякуючи нашій міжнародній команді та партнерам з канадської пошти, ми відкриваємо для наших клієнтів 6200 відділень Пошти Канади і знижуємо тарифи на доставку посилок з Канади в Україну на 20% та з України до Канади – на 10%», – написав він.

Смолянський каже, що українці люблять відправляти маленькі пакунки, бо за ними легко стежити в інтернеті, вони швидко доходять, і це не дуже дорого - від 7,5 доларів.
Тепер посилки з України до Канади летять не тільки в Торонто, а ще й у Монреаль та Ванкувер. Завдяки цьому доставка в самій Канаді займатиме від 1 до 4 днів, а з будь-якого місця в Україні на адресу в Канаді – від 8 до 16 днів.

Відправити посилку можна як у відділенні "Укрпошти", так і через інтернет або за допомогою їхнього додатку. Якщо оформити відправлення онлайн, ви отримаєте знижку 3%, а на деякі відправлення - знижку до 10% за програмою лояльності.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще