У затишному куточку Богодухівського району Харківської області стався страшний інцидент, який сколихнув усю країну. 99-річній бабусі відключили електрику.

Цей сумний епізод став відомим завдяки Тетяні Савченко, яка опублікувала відео прямого ефіру того, що відбувається. На кадрах чітко видно, як комунальники за допомогою спеціальної техніки переривають електричні дроти, залишаючи будинок у мороці.

99-річна пенсіонерка / фото: скріншот Facebook
99-річна пенсіонерка / фото: скріншот Facebook

Родичі старенької стверджують, що завжди вчасно платили за рахунками за електрику і навіть самі викликали контролера для перевірки лічильника. Проте, незважаючи на це, працівник, що перевіряє, так і не з'явився.

За словами співробітників обленерго, які також знято на відео, їх не допустили до лічильника. Внаслідок цього вирішено було припинити подачу електроенергії пенсіонерці.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Поліцейські / фото: скріншот Facebook
Поліцейські / фото: скріншот Facebook

Внаслідок цього інциденту ще один будинок в Україні поринув у темряву. Прикро, що такі ситуації відбуваються все частіше.

Поліція, до якої звернулися після цієї події, залишалася пасивною, не вживаючи жодних заходів.

Це справило справжній шок у громадян України, і їхнє обурення не знало кордонів:

  • "Внутрішня окупація не менш страшна, ніж зовнішня."
  • "Шакали, як би до вас ломилися в будинок незнайомі, ви б пустили? Бабуся самотня, беріть старосту і ходіть разом, а то що на вас якісь незрозумілі шмотки, то це не дає вам права займатися самоуправством!"
  • "Олігарські маріонетки, чи у вас немає старих?"