Деякі люди, які мали отримати грошову допомогу від держави, не побачили її на своїх рахунках у початку місяця. Влада вирішила виправити це і каже, що всім, хто чекає, дадуть гроші 21-го і 28-го.

В Міністерстві соціальної політики пояснюють, чому деякі люди, які були змушені залишити свої домівки через надзвичайні обставини, зіткнулися з затримкою виплат.

Гроші надійдуть 21 та 28 березня

Справа в тому, що отримувати грошову допомогу від держави можна не просто так, автоматично, а треба кожен раз подавати заяву про продовження виплат.

Це означає, що кожен, хто хоче продовжувати отримувати допомогу, мусить знову звернутися до відповідних органів і заповнити певні документи.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Влада каже, що це необхідно для того, щоб краще розуміти потреби людей і більш ефективно розподіляти ресурси.

Зараз вже оброблено майже дві третини всіх заявок від українців, які хочуть отримати допомогу, а це більше ніж 90 тисяч заяв.

Але ще є частина заяв, які перевіряють. Так от, людям, що чекають на виплати і правильно подали всі папери, гроші обіцяють дати до кінця місяця. Точніше, тримайтесь: 21 і 28 березня гроші мають прийти.

Нагадаємо, допомога для всіх, хто її потребує: як українцям отримати до 3000 гривень

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, отриману субсидію доведеться повернути: кого очікує фінансовий удар

Також, Знай.ua писав про обов'язково зробіть це: українці, яким виплачують гроші від держави, отримали попередження