До Lifecell звернувся абонент Ігор Кіслов, щоб представник компанії підсказав йому від якої дати рахується 30 днів після річного циклу дії номера. Чоловіку потрібно дізнатись, якщо номер діє до 19 березня, то 30 днів починають діяти 20 березня чи з 19.

Не пропустіть цей критичний момент: Ваш Lifecell номер може зникнути за лічені дні

Цього ж дня з Ігорем зв'язалась представниця компанії Лайфселл Олеся і відповіла йому:

доброго дня. Після кожного поповнення рахунку одним платежем на суму не менше 10 грн життєвий цикл SIM продовжується на 365 днів від дати поповнення рахунку. Після закінчення цього терміну на 30 днів всі вихідні дії Вашого номера будуть заблоковані (незалежно від наявності коштів на рахунку). Протягом цього часу Ви будете мати можливість поповнити рахунок, після чого всі дії по номеру будуть розблоковані. Якщо Ви не поповните рахунок від 10 грн одним платежем протягом цих 30 днів, Ваш номер буде деактивовано. Якщо життєвий цикл номера до 19 березня, то 30 днів будуть рахуватися з 20 березня, відповідно.

Так, як Ігор не отримав для себе чіткої відповіді написав знову запитання:

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Олеся,тобто мені потрібно поповнити до 18го квітня включно?

Нащо, незабаром отримав відповідь від представника:

Важливо поповнити рахунок на 10 грн або більше єдиним платежем не пізніше, ніж на 30 день після блокування вихідних дій за номером.

30 днів для дій по номеру після року використання рахують з дня останнього поповнення або активності, що зберігає номер активним. Все залежить від правил оператора.

Нагадаємо, абоненти Vodafone скаржаться на погрози від оператора

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, економія без втрати якості: найдоступніші тарифи від Kyivstar, Vodafone та Lifecell

Також, Знай.ua писав про віддаєш останні гроші, а інтернет "падає": клієнтам Lifecell пояснили, чому так