В Україні почали вимикати електроенергію неплатникам. У YASNO розповіли, як повернути світло до будинку після того, як його відрізали за борги. Інструкція з'явилася на facebook-сторінці компанії.

Перший крок для відновлення електропостачання – повне погашення боргу. Квитанцію про сплату обов'язково потрібно зберегти та надіслати YASNO разом із заявою про підключення електроенергії.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

Зразок заяви можна знайти на сайті компанії, а потім роздрукувати, заповнити та надіслати:

  • через чат-боти у месенджерах;
  • на пошту YASNO;
  • в особисті повідомлення на facebook-сторінці компанії.

У повідомленні слід вказати контактний номер телефону та адресу електронної пошти, на яку компанія надішле відповідь та окремий рахунок для оплати послуг з підключення.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Електроенергія. Фото: скрін youtube
Електроенергія. Фото: скрін youtube

"Після цього вам надійде окремий рахунок за послуги оператора системи розподілу з відключення та підключення. Оплатіть його та відправте квитанцію за тією ж електронною адресою, з якої ви отримали лист", - пояснили в компанії.

Енергетики проведуть підключення домогосподарства до енергомережі протягом 3-5 робочих днів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Не панікуйте": енергетики попереджають українців про відключення.

Також наш портал інформував, збільшення тарифів на електроенергію вдарить за цінами на все: академік пояснив, чому це стане важким ударом.

Крім того, ми писали, в YASNO оголосили про нові тарифи на електроенергію: коли набудуть чинності.