"Нафтогаз" попередив побутових споживачів про важливу процедуру, яку слід зробити до 25 березня. Відповідне повідомлення з'явилося на офіційній facebook-сторінці компанії.

У газопостачальній компанії нагадали, що всі споживачі мають встигнути заплатити за спожитий газ до 25 березня. Щоб точно встигнути до встановленої дати українцям запропонували скористатися особистим кабінетом, де можна швидко отримати рахунок та одразу його сплатити.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

"Ваші рахунки за споживання газу у лютому готові!​ Нагадуємо, що сплачувати їх варто до 25 числа.​ Вчасна оплата за спожитий газ дозволяє нам забезпечувати стабільне та надійне газопостачання в кожну оселю!", - йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що прострочення платежів може негативно вплинути не лише на роботу газопостачальної компанії, а й на гаманці українців. Після скасування мораторію в Україні дозволили нараховувати пеню та штрафи за несвоєчасну чи неповну оплату комунальних послуг.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що споживачам, які через онлайн-сервіси "Нафтогазу" сплачують газ до 15 числа щомісяця, нараховується бонус у вигляді 1% знижки на оплату в наступному місяці.

Раніше портал Знай повідомляв, "Нафтогаз" попередив про зміни в березні: кого зі споживачів торкнеться.

Також наш портал інформував, оплата за газ більше не "витягуватиме" останні копійки: у кого з українців стане менше платіжок.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "В оману вводить Нафтогаз!": українці дізналися звідки "ростуть ноги" у зайвих нарахуваннях за газ.