Мобільний оператор Vodafone дає абонентам знижку, а при наступному списанні коштів її не враховує. Про це свідчать коментарі на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі facebook.

Vodafone надав українці 50-відсоткову знижку на оплату тарифного плану на тримісячний період. За словами абонентки, вартість її тарифу 100 гривень, тож коли настав час поповнювати рахунок, вона внесла 50 гривень.

Vodafone. Фото: скрін youtube
Vodafone. Фото: скрін youtube

Втім, обіцяного підключення послуг зі знижкою не відбулося. Мобільний оператор повідомив, що потрібно доплатити ще 50 гривень. "Забудькуватість" компанії дуже обурила абонентку.

"Увечері мені пишуть, що мій пакет 100 грн і вимагають поповнити ще на 50 грн. Це що у вас за неподобство коїться? Обіцяли на 3 місяці 50 грн, то стримайте слово. Чи гроші для вас важливіші за честь", - обурилася українка.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Vodafone. Фото: Youtube
Vodafone. Фото: Youtube

Фахівці Vodafone відреагували на скаргу абонентки та запропонували їй офіційно звернутися до служби підтримки компанії для фіксації звернення та подальшого розв'язування проблеми.

Скарга на Vodafone. Фото: скрін facebook.com/VFUkraine
Скарга на Vodafone. Фото: скрін facebook.com/VFUkraine

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, нові номери, знижки та бонуси для абонентів: "Vodafone" вирішив побалувати весняними привілеями.

Також наш портал інформував, для тих, хто не хоче втрачати "старий" номер: lifecell запустив єдиний тариф на сім-картки різних операторів.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, дитинство в епоху гаджетів: вчені з'ясували зв'язок між користуванням смартфоном у ранньому віці та психічними розладами