Українці можуть заощадити на оплаті "другої" платіжки за блакитне паливо. Про це повідомили на facebook-сторінці Чернігівської філії "Газмережі".

Газовики заявили, що кожен побутовий споживач може заощадити гроші на оплаті послуг із доставки газу. Щонайменше витрати на "другу" платіжку можна зменшити на 200 гривень.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

"Все дуже просто – сплатіть за розподіл газу наперед! Використовуючи такий лайфгак ви зекономите щонайменше 200 грн, які можна відкласти, інвестувати, купити подарунок або ж витратити на якусь приємну для себе річ", - йдеться у повідомленні.

У "Газмережах" зазначили, що оплата доставки газу наперед вигідна не лише для гаманця, а й для особистого часу. Відпаде потреба щомісяця стояти в чергах у банку чи на пошті, щоб внести плату.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Оплата комуналки. Фото: скрін youtube
Оплата комуналки. Фото: скрін youtube

Споживачам, які оплачують "другу" платіжку щомісяця, нагадали, що робити це потрібно до 20 числа. Від своєчасності оплати залежить здатність підприємства повною мірою виконувати обов'язки перед споживачами.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, заощадите гроші, але отримайте великі проблеми: "Газмережі" застерегли всіх споживачів.

Також наш портал інформував, технічне обслуговування не провели, а платити все одно доведеться? Газовики прояснили важливі питання.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, платіжки за блакитне паливо перерахують: газовики попередили споживачів.