Мешканці Вінниці зіткнулися з необґрунтованими відключеннями світла, які відбуваються вже упродовж 10 років. У відносно новому Академічному районі, який був побудований менше десяти років тому, вимикають світло по кілька разів на день.

Мешканці в буквальному значенні втрачають світло на очах і не можуть зрозуміти, куди йдуть їхні гроші.

фонтан Roshen, Вінниця, фото - Google
фонтан Roshen, Вінниця, фото - Google

Все це відбувається через, м'яко кажучи, старі та неоновлені електромережі. Жителі впевнені, що довгі роки ніхто не торкався до них, а гроші, призначені для покращення якості послуг, зникають, ніби крадуть їх прямо перед носом.

Вони порушують питання: "Коли вже нарешті націоналізують ці облгази та обленерго?"

Популярні новини зараз
Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Ракетні удари, на їхню думку, також не могли б вплинути на те, щоб постійно втрачати електрику в будинку, оскільки навіть після них ДТЕК досить швидко прагне залатати всі дірки, усунути пожежі та відновити доступ до світла.

Електромережі.  Фото: Youtube
Електромережі. Фото: Youtube

"У цьому випадку винні українські гніди. І якщо ми вже платимо за послугу, вона має надаватися в нормальному вигляді. Коли ми націоналізуємо облгази та обленерго? Власник половини обленерго – росіянин Григоришин", – написав один із мешканців Академічного.

У коментарях мешканця підтримали, наголосивши, що це не один район, де відбуваються подібні неприйнятні дії.

Мешканці вже зверталися до журналістів, щоб висвітлити цю ситуацію серед громадськості та привернути увагу керівників підприємства, проте ті вважали матеріал недостатньо актуальним. Тим не менш, проблема все ще існує.

Коментар під постом / фото: скріншот Facebook
Коментар під постом / фото: скріншот Facebook

"Того року через цих бовдурів з їх включеннями та відключеннями згорів наш сусід живцем, і будинок згорів! Як їх змусити виконувати контракт? Хіба що починати вилов керівників і починати їх вивозити до лісу Бучми!" – розповів один із мешканців Вінниці.

Час блекаутів минув, але українці, як і раніше, змушені шукати обхідні шляхи, щоб проіснувати ще один день із усіма благами та зручностями.

Раніше ми писали про те, що у українці отримують моторошні рахунки за світло: обленерго "жене" людей на смерть

Крім того, Знай.ua повідомляв, що вважають більше, ніж споживаєте: як вирішити проблему з неіснуючими боргами за світло

Також наш портал інформував, " Львівобленерго" поставив мешканців на межу виживання: у відповідь на всі питання – "тупий ігнор"