Для всіх наших шановних читачів, які опинилися у скрутному фінансовому становищі через війну, є дуже важлива інформація. Так, в одній із українських областей збирають дані для виплат грошової допомоги. На цей раз наші читачі дізнаються, як подати заявку, щоб отримати допомогу від організації СARE.

Міжнародна гуманітарна організація СARE за підтримки уряду Канади оголосила про прийом заявок на виплату багатоцільової грошової допомоги для переселенців, які тимчасово проживають у Сафіянівській ТМ Одеської області.

Про це стало відомо завдяки публікації організації СARE у мережі Facebook.

Допис CARE, скріншот: Facebook
Допис CARE, скріншот: Facebook

Хто може отримати грошові виплати

На кожного члена сім'ї виплати становитимуть 3 600 грн. на місяць протягом трьох місяців. Вся грошова допомога буде переведена одразу одним платежем у розмірі 10800 грн.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Соціальна допомога, скріншот: YouTube
Соціальна допомога, скріншот: YouTube

Подати заявку можуть ВПО, які мешкають у Саф'янівській громаді, які не отримували грошову допомогу від міжнародних організацій з січня 2024 р. з наступних категорій уразливості:

- сім'ї з людьми, які страждають на хронічні захворювання або потребують дорогого лікування або догляду;
- Сім'ї з вагітними або годуючими жінками з дітьми до 2 років;
- сім'ї з трьома та більше дітьми;
- сім'ї з особами з інвалідністю 1 та 2 групи, з інвалідністю з дитинства та з дітьми з інвалідністю до 18 років;
- Сім'ї з батьками-одинаками;
- Сім'ї з людьми старше 60 років.

Соціальна допомога, фото: to4ka.fun
Соціальна допомога, фото: to4ka.fun

Як отримати фінансову допомогу

Для реєстрації будуть потрібні такі документи на кожного члена сім'ї: паспорт, ІПН, довідка ВПО, свідоцтво про народження дітей, документи, що підтверджують статус, IBAN банківського рахунку.

Зареєструватися може лише один член сім'ї. Прийом проводиться 11 березня з 8 до 16 години за адресою – Ізмаїл, просп. Незалежності, 69. Уточнюючі питання можна поставити, зателефонувавши на гарячу лінію CARE за номером 0800300960.

Нагадаємо, 100 000 гривень на місяць: військовим нададуть важливу допомогу.

Раніше повідомлялося, як прожити місяць і не померти на мінімалці: що радить українцям ІІ.

Також, підслухав сімейні секрети та розбагатів: американець використав дружину, щоб зірвати куш у 1,76 млн доларів.