Оператор системи розподілу "Львівобленерго" наголошує на необхідності встановлення додаткового обліку на об'єктах побутового споживача у випадках, коли електроенергія використовується для непобутових потреб.

Побутовим споживачем вважається особа, яка використовує електричну енергію для власних потреб, не пов'язаних з професійною або господарською діяльністю.

Якщо електроенергія використовується на об'єкті побутового споживача для інших цілей, її необхідно обліковувати окремо та оплачувати за відповідним комерційним тарифом.

"Закликаємо впорядкувати договірні відносини як з оператором системи розподілу, так і з постачальником. Зараз, як ніколи, важлива чесна та справедлива споживацька поведінка", - зазначили представники "Львівобленерго".

Популярні новини зараз
90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних "Посилення силової мобілізації": адвокат пояснив, чим обернуться повістки від "Укрпошти" Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні
Показати ще

Знай.ua вже писав про те, що комунальники дали українцям промінь надії – можна зменшити свої платіжки. Комунальники заявляють, що останніми днями у світлий час доби спостерігається плюсова температура. При цьому український гідрометцентр прогнозує середньомісячну температуру в березні вище за середні багаторічні значення.