ПриватБанк зробив важливу заяву для клієнтів, які мають на руках пластикові платіжні картки. Що потрібно знати, щоб і надалі повноцінно користуватися послугами, розповіли на facebook-сторінці фінустанови.

Фахівці "Привату" нагадали клієнтам, що у разі завершення терміну дії картки є кілька способів користуватися послугами.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

По-перше, через Приват24 можна миттєво оформити Digital карту. Для цього потрібно перейти в розділ "Всі карти" вибрати "Додати" та натиснути "Digital карта". Дана карта - електронний аналог пластикової й нею можна розплачуватись у торгових мережах, використовуючи смартфон і навіть знімати готівку з банкоматів "Привата".

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

По-друге, клієнт може замовити перевипуск пластикової картки та забрати її у будь-якому відділенні ПриватБанку. У Приват24 потрібно відкрити меню Гаманець, вибрати карту для перевипуску і натиснути Замовити карту. Якщо немає можливості забрати картку з відділення, можна замовити доставку "Укрпоштою" - по Україні або за кордон.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, комуналку сплатили – борг залишився: ПриватБанк неправильно зараховує платежі українців.

Також наш портал інформував, діятиме лише до 1 квітня: клієнтів "Ощадбанку" попередили про важливі зміни.

Крім того, ми писали, спустошили карту та повісили борг: українка скаржиться на бездіяльність ПриватБанку.