Мобільний оператор "Київстар" дарує абонентам безкоштовні хвилини та гігабайти інтернету. Хто і як може отримати подарунок, говориться на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

Мобільний оператор регулярно запускає вигідні акції, а також надає клієнтам різні бонуси та знижки, які дають змогу заощаджувати на послугах.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

На цей раз "Київстар" порадував абонентів можливістю отримати ще більше хвилин для розмов у рамках України та мобільного інтернету.

Так, українці можуть без додаткової плати розширити рамки свого тарифного плану та отримати втричі більше хвилин та гігабайтів інтернету.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці
Показати ще

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

"Отримайте втричі більше гігабайтів і хвилин для дзвінків по Україні, а також мобільного інтернету в роумінгу без жодних доплат. І нехай спілкування приносить утричі більше задоволення. Скористатися пропозицією можна до 31 березня", - йдеться у повідомленні.

"Посилити" свій тариф можна у додатку "Мій Київстар". Скористатися пропозицією можна до кінця березня.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, 4 місяці безкоштовного роумінгу: мобільні оператори здивували українців халявою.

Також наш портал інформував, для тих, хто не хоче втрачати "старий" номер: lifecell запустив єдиний тариф на сім-картки різних операторів.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, гроші зникають з рахунку: абонентам Київстар, Lifecell та Vodafone розповіли, як перевірити, куди вони подіються.