Мережа гіпермаркетів Auchan в Україні закриває свої торгові об'єкти у Запоріжжі та Кривому Розі . Рішення було ухвалено після закінчення 3 березня терміну оренди приміщень. Також на це вплинули бойові дії та небезпека через них.

Про це повідомляє пресслужба компанії. Плани припинення роботи магазинів у цих містах оголошувалися ще на початку 2022 року. Однак через російське вторгнення Auchan і власник ТРЦ Arricano продовжили оренду, щоб забезпечити мешканців товарами.

Ашан, скріншот: YouTube
Ашан, скріншот: YouTube

Слід зазначити, що протягом війни Auchan Україна функціонувала та підтримувала "продбезпеку" Запоріжжя та Кривбасу. Але 8 січня російські окупанти обстріляли ТРЦ "Сонячна Галерея" у Кривому Розі, пошкодивши частину гіпермаркету Auchan. Тому керівництво ухвалило рішення про закриття магазинів через небезпеку.

З 3 березня об'єкти Auchan у Запоріжжі та Кривому Розі припинять роботу. Персонал пропонує робочі місця у інших містах, де мережа продовжить діяльність в Україні.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Ашан, фото Wikimedia Commons
Ашан, фото Wikimedia Commons

"Продовжуємо працювати як інтернет-магазин. Наша мета - продовжувати соціальну місію та піклуватися про людей, супроводжувати в релокації своїх співробітників, створювати нові робочі місця та підтримувати продовольчу безпеку країни", - заявляють там.

Нагадаємо, шуба буде без риби: супермаркети показали нову вартість скумбрії, оселедця та коропа

Як повідомляв "Знай.uа", чай, кава та какао: супермаркети показали актуальні ціни на напої

Знай.ua писав, комуналка, пальне та продукти харчування: як подорожчало життя українців за два роки повномасштабного вторгнення