Ощадбанк попередив клієнтів про зміни в умовах обслуговування. Нові правила набудуть чинності вже з 1 квітня 2024 року. Про це йдеться у повідомленні фінустанови на офіційному сайті.

"Ощадбанк" надає послуги мільйонам українців і багато громадян мають у цій фінустанові відкриті депозитні рахунки. Банк намагається завжди своєчасно інформувати про всі нововведення та зміни в роботі.

"Ощадбанк", скріншот: YouTube
"Ощадбанк", скріншот: YouTube

Цього разу фахівці фінустанови звернулися до клієнтів із важливим попередженням. Вже через місяць набирають чинності важливі зміни, які стосуватимуться всіх, хто має відкриті депозитні рахунки в "Ощаді". Наголошується, що нові правила запроваджуються лише щодо фізичних осіб.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

"Інформуємо про те, що рішенням продуктового комітету Ощадбанку внесено зміни до Договору комплексного банківського обслуговування фізичних осіб. З 01.04.2024 року обслуговування депозитних рахунків буде здійснюватися на умовах Договору комплексного банківського обслуговування", - йдеться у повідомленні банку.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

У фінустанові наголосили, що ознайомитися з усіма змінами клієнти можуть як на офіційному сайті "Ощадбанку", так і у найближчому відділенні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, заплатив одну суму – списали вдвічі більше: українці скаржаться на проблеми з картами ПриватБанку.

Також наш портал інформував, гроші та комісію зняли, а готівку не видали: клієнтка Монобанку залишилася без коштів, але з обіцянками банку.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ПФУ гроші перерахував - банк розводить руками: клієнтка "Привату" залишилася без місячної пенсії.