"Ощадбанк" попередив клієнтів про ризик втратити всі гроші зі своїх рахунків. Відповідне повідомлення опублікували на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

Фахівці банку звернулися до всіх власників карток із застереженням. Повідомляється, що почастішали випадки, коли у різних месенджерах українцям від імені "Ощада" розсилають інформацію про можливість отримання матеріальної допомоги.

Ощадбанк Фото: скрін youtube
Ощадбанк Фото: скрін youtube

Насправді це дії шахраїв, які намагаються обманом отримати особисті дані українців.

"Випадки шахрайських дій почастішали! Тепер зловмисники зробили засідку в месенджерах, пишуть від імені мого банку й повідомляють про отримання допомоги всіма українцями", - йдеться у повідомленні фінустанови.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

У "Ощадбанку" наголосили, що допомога не надається через популярні месенджери і переходити за подібними посиланнями категорично заборонено. Таким чином, аферисти можуть отримати доступ до банківських рахунків громадян і заволодіти коштами.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, людина померла, а гроші з рахунку списуються: в "Ощадбанку" пояснили в чому справа.

Також наш портал інформував, карткові операції можуть потрапити під обмеження: що потрібно зробити клієнтам "ПриватБанку".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ПФУ гроші перерахував - банк розводить руками: клієнтка "Привату" залишилася без місячної пенсії.