Для всіх наших дорогих та шановних читачів, які під час походу в магазин чи на ринок уважно стежать за змінами цінників на головні продукти харчування, є дуже важлива інформація. Справа в тому, що великі українські супермаркети оновили цінники на ковбасу та вершкове масло.

Тепер любителі класичних бутербродів знатимуть, що відбувається з цінами на важливі продукти наприкінці лютого.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Ковбаса, сир, супермаркет. Фото: Знай.ua
Ковбаса, сир, супермаркет. Фото: Знай.ua

Вартість вареної ковбаси

Згідно із відкритою інформацією, станом на 27 лютого, варена ковбаса "Алан" докторська в середньому продається по 334,36 грн/кг. При цьому в МегаМаркеті вона обійдеться в 287,36 грн/кг, а в Новус – 394,00 грн/кг.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Ашан" докторську та молочну можна придбати за 299,00 грн/кг. Цінник на Глобине докторська встановлено на рівні 254,00 грн/кг.

Ціни на ковбасу, скріншот: Minfin
Ціни на ковбасу, скріншот: Minfin

Вартість вершкового масла

Вершкове масло "Селенське" 72,5% в упаковці по 200 гр продається в Auchan по 68,90 грн., Metro - 71,66 грн., Varus - 73,90 грн., Megamarket - 72,50 грн. Середня ціна зупинилася на рівні – 71,74 грн.

А ось масло вершкове "Яготинське" 73% 200 гр продається в Novus – 80,89 грн., у Metro – 78,52 грн., в Auchan – 79,30 грн., у Varus – 77,40 грн. Середня ціна – 79,03 грн.

Ціни на вершкове масло, скріншот: Minfin
Ціни на вершкове масло, скріншот: Minfin

Нагадаємо, комуналка, пальне та продукти харчування: як подорожчало життя українців за два роки повномасштабного вторгнення.

Раніше повідомлялося, що майже 100 гривень за баночку: популярні консерви обійдуться українцям дорожче.

Також, забудьте про це: що українці більше не можуть собі дозволити.