"Нафтогаз" звернувся до побутових споживачів щодо оплати рахунків. Важливе повідомлення опублікували на офіційній facebook-сторінці газопостачальної компанії.

В Україні дозволили нараховувати пеню за прострочення комунальних платежів, тож споживачів закликають своєчасно вносити оплату, щоб не переплачувати та не накопичувати борг.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

У "Нафтогазі" нагадали, що для споживачів максимально спростили процес оплати платіжок. Можна навіть не вводити особовий рахунок та не вказувати одержувача.

"Щоб уникнути збільшення заборгованості, оплачуйте за спожитий газ вчасно. Швидко та зручно це можна зробити онлайн. Один з найпростіших способів — відсканувати QR-код з платіжки", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Щоб за хвилину сплатити рахунок, потрібно:

  • відкрити камеру на телефоні;
  • відсканувати QR-код на платіжці;
  • вибрати потрібну оплату.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Варто нагадати, що за своєчасну оплату газу – до 15 числа щомісяця, "Нафтогаз" нараховує знижку у розмірі 1%. При цьому бонус надається лише за умови, що оплата провадилася через онлайн-сервіси компанії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Нафтогаз" застеріг від біди з платіжками: що потрібно зробити, щоб уникнути проблем.

Також наш портал інформував, старим без смартфонів не обійтися: "Нафтогаз" опинився під вогнем критики через дивні вимоги.

Крім того, ми писали, "схема зі збирання грошей": українці повстають проти "Нафтогазу" через неврахування показів лічильника.