Названо 5 найшкідливіших поєднань продуктів, які можуть зашкодити вашому здоров'ю.

Виявляється, деякі цілком корисні продукти разом стають небезпечними для організму. Медики назвали найшкідливіші поєднання продуктів, які точно не підуть на користь людині.

Харчування у Великий піст
Харчування у Великий піст

Насамперед, вони звертають увагу на досить популярний і водночас небезпечний сніданок з випічки з білого борошна з варенням. Адже в обох продуктах у великому обсязі містяться прості вуглеводи, що викликають різкі коливання рівня цукру та інсуліну в крові людини, яка веде до діабету.

Серйозна шкода травній системі також завдає пристрасті фастфуду разом з пивом. Адже організм і так досить складно перетравлює пінний напій, а разом із ним такий важкий продукт. Як результат, він не встигає все переварити, що загрожує появою нового жиру на животі.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Крім того, дуже шкідливим є поєднання сочевиці з червоним вином, і кава відразу після вживання спиртного. Такі продукти, якщо вживати їх разом, негативно впливають на роботу мозку.

Не корисно також пити чай із додаванням молока. Оскільки корисний у приватному вигляді молочний продукт нівелює користь самого чаю, пояснюють фахівці.

Чай. Фото: скрін youtube
Чай. Фото: скрін youtube

Нагадаємо, що забудьте про еспресо з коньяком: яку шкоду завдає дует кави+алкоголь.

Раніше ми повідомляли, що ніякого йогурту та мюслів на сніданок - вас весь час обманювали: 4 продукти, які не можна їсти вранці.

Також стало відомо про харчове отруєння: які продукти допоможуть швидше відновитись.