Українцям, які не мають заборгованості, без попередження відрізають електроенергію. Про це свідчать коментарі споживачів на facebook-сторінці "Львівобленерго".

Українка поскаржилася на енергетиків, які відключили від електромережі квартиру, де ніхто не мешкає. При цьому боргів за світло домогосподарство не мало.

Електролічильник. Фото: скрін youtube
Електролічильник. Фото: скрін youtube

Як виявилося, приводом для відключення стала інша причина - енергетики не змогли отримати доступ до електролічильника. При цьому не було враховано нюансу, що власники не проживають у квартирі й не могли знати про візити контролера.

"В квартирі на даний час ніхто не проживає. Думаю на час війни таких квартир багато. Відповідно, ніхто не отримував попередження про відключення. Однак, електроенергію відключили...за недопуск до лічильника", - поскаржилася українка.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Електролічильник. Фото: скрін youtube
Електролічильник. Фото: скрін youtube

Українка поцікавилася, як бути в таких ситуаціях, коли пустити контролера немає можливості. Відповідь енергетиків була непохитною - кожен споживач зобов'язаний забезпечити доступ до електролічильника на вимогу спеціаліста.

Варто зазначити, що після відключення домогосподарства від мережі на власника лягають додаткові витрати на послуги енергетиків із повторного підключення.

Відключення світла. Фото: скрін facebook.com/lvivoblenergo
Відключення світла. Фото: скрін facebook.com/lvivoblenergo

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, YASNO змінює тарифи з 1 березня: кому доведеться платити за світло за новими цінами.

Також наш портал інформував, "На якій підставі?": українцям пояснили, навіщо в лічильники світла ставлять індикатори.

Крім того, ми писали, не 6 грн за кВт, але платіжки будуть болючими: на скільки можуть підняти тариф на електроенергію.