У Херсоні розпочинається акція підтримки мешканців спільно зі Всесвітньою продовольчою програмою ООН та ADRA Ukraine. Мешканцям міста будуть надіслані електронні сертифікати на суму 3000 грн, що має забезпечити двомісячну підтримку.

Кожен отримає два текстові повідомлення від UN WFP: перше – підтвердження можливості отримати допомогу, друге – номери електронних сертифікатів, повідомляє джерело.

Сільпо, Facebook
Сільпо, Facebook

Вам потрібно зберегти ці повідомлення, оскільки вони є вашим електронним сертифікатом.

Сертифікат можна використовувати в магазинах АТБ та "Сільпо" для купівлі продуктів та інших необхідних товарів (крім алкоголю та тютюну). Просто повідомте номер сертифіката на касі.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Сільпо, фото - kharkiv.ua
Сільпо, фото - kharkiv.ua

Якщо вартість покупок перевищує 500 грн., різницю сплатіть іншим способом. Важливо використовувати сертифікати протягом зазначеного терміну, і мати на увазі той факт, що їх не можна перевести в готівку в банку.

Кожен мешканець може отримати сертифікати на 5 членів сім'ї. Термін дії вказаний у SMS. Якщо у вас виникнуть труднощі, звертайтесь до магазину або телефонуйте на гарячу лінію ЗПС 0 (800) 600 122 з понеділка по п'ятницю з 08:00 до 18:00.

Важливо, що ця пропозиція буде актуальною до кінця 2024 року.

Раніше ми писали про те, що від задоволення до шоку: як в Україні змінилися вартість улюблених смаколиків

Крім того, Знай.ua повідомляв, зубну пасту, труси та холодильник - не заберуть: які речі українців можуть опинитися під арештом

Ваучер дозволить не померти від голоду: українцям нададуть безкоштовну їжу.