Українських водіїв чекає новий удар по гаманцях, оскільки АЗС переписали ціни на бензини та дизельне пальне. Як змінилася вартість пального, показують дані щоденного цінового моніторингу Консалтингової групи "А-95".

У період з 12 по 13 лютого мережі середнього та нижчого цінового діапазону продовжили підвищувати роздрібні ціни на основні види палива.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Так, вартість бензину А-95 та дизпалива в мережі АЗС групи "Приват" зросла на 50 та 45 копійок - до 49,01 та 49,22 гривні за літр відповідно.

В той самий час, мережа АЗС KLO підвищила ціни на всі види палива на 30 копійок. Цінник на "п'ятірку" піднявся до 51,99 гривні, на А-95+ – до 53,39 гривні та на дизель – до 52,39 гривні за літр.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Решта мереж, зокрема, "БРСМ-Нафта", Prime, Mango та "Фактор" підвищили ціни в діапазоні від 7 до 50 копійок за кожен літр.

Щодо середніх цін на паливо по країні, то за вказаний період вони змінилися таким чином:

  • бензин А-95 подорожчав на 6 копійок – до 50,91 гривні за літр;
  • дизпаливо додало в ціні 7 копійок – до 51,14 гривні за літр.

Ціни на пальне. Фото: enkorr
Ціни на пальне. Фото: enkorr

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, ціни на бензин і дизель зроблять ривок: наскільки серйозним буде подорожчання.

Також наш портал інформував, перекусив за кермом – віддав частину зарплати: водіїв попередили про серйозні штрафи.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, водіїв штрафують за їзду напідпитку, навіть якщо вони не за кермом: адвокат розповів, як не потрапити в пастку патрульних.