Компанія-постачальник YASNO попередила споживачів про зміну тарифів із 1 березня. Кому доведеться платити за електроенергію за новими розцінками, розповіли на офіційному сайті компанії.

Перший місяць весни знаменується коригуванням тарифів на електроенергію для деяких споживачів.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

YASNO пояснили, що оновлені розцінки діятимуть для всіх непобутових клієнтів компанії. Ці зміни проводяться відповідно до розпорядження Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

"На сайті YASNO опубліковані оновлені ціни на електроенергію для малих непобутових споживачів. Вони будуть діяти з 01.03.2024 р. для усіх непобутових клієнтів постачальника універсальних послуг", - йдеться у повідомленні компанії.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube
Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube

Водночас вартість електроенергії для всіх побутових клієнтів залишається незмінною – 2,64 гривні за кіловат.

Варто зазначити, що можливе підвищення тарифів на світ для населення може відбутися вже у 2024 році після завершення опалювального сезону. Офіційної заяви від уряду поки не було, але деякі експерти впевнені, що зростання тарифів уникнути не вийде.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, заборгував за старим тарифом, а платити за новим – майже вдвічі більше? У Yasno пояснили важливий момент.

Також наш портал інформував, відключення електроенергії: у YASNO звернулися до споживачів з важливим попередженням.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, хотіли як краще, а вийшло як завжди: як українці власноруч збільшують суми у платіжках за світло.