Компанія "Приваттеплоенерго" кинула виклик своїм споживачам та опублікувала наміри щодо перегляду тарифів на теплову енергію. Давайте розглянемо, які цифри стоять на кону і чи є у споживачів шанс на це вплинути.

Компанія повідомила, що нові тарифи для Калуської області вже лежать на столі для установ та організацій, які фінансуються з державного чи місцевого бюджету.

Тарифи на опалення, фото: aqux-rmnt.com
Тарифи на опалення, фото: aqux-rmnt.com

Тарифи передбачаються такі:

  • 3661,84 грн за Гкал (без ПДВ)
  • 4394,21 грн за Гкал (з ПДВ).

Зверніть увагу, що ці значення відповідають 90% середньозваженого тарифу, встановленого Держенергоефективності з дати 25.12.2023 року.

Однак, це ще не фінальне слово. Проект тарифів має пройти затвердження у Калуській міській раді, і тут ваша думка може стати вкрай важливою.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Тарифи на опалення, фото: om-saratov
Тарифи на опалення, фото: om-saratov

Незважаючи на заявлені зміни, мешканці мають можливість висловити свої пропозиції чи зауваження. Термін обмежений – всього 7 днів з моменту публікації даного оголошення.

Тож, городяни, ваші думки можуть стати ключовим фактором у формуванні майбутніх тарифів на тепло Калуша. Приєднатися до дискусії ви можете у наступному місці: м. Львів, проспект Червоної Калини, 62-А, оф. 5.15, з 10.00 до 18.00, та контактним тел. (067)-282-63-08 .

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що тарифи на тепло хочуть переглянути: як можуть змінитися суми в платіжках

Також ми писали не 6 грн за кВт, але платіжки будуть болючими: на скільки можуть підняти тариф на електроенергію

Крім того, наш портал повідомляв, що українці отримують "намальовані" борги по комуналці: найпопулярніші проблеми