Українці можуть відчутно заощадити на проїзді у міському транспорті. Ця можливість діє для мешканців та гостей Львова. Про це йдеться на facebook-сторінці "Електронний білет ЛеоКарт".

Пасажири громадського транспорту Львова можуть заощадити на поїздках 30%. Однак, отримати знижку можна при виконанні деяких умов.

Українці в громадському транспорті, фото: Знай.ua
Українці в громадському транспорті, фото: Знай.ua

Так, знижка діятиме при поповненні ЛеоКарт карткою Visa на суму від 100 гривень одним платежем. При цьому проводити оплату потрібно через брендовані кіоски "Інтерпрес".

Як працює система нарахування знижок

Популярні новини зараз
Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Пасажир звертається до кіоску "Інтерпрес" та поповнює ЛеоКарт на 100 гривень. При сплаті карткою Visa з балансу знімається 73 гривні, а на транспортну картку нараховується 100 гривень. Тобто економія 27 гривень.

Громадський транспорт, фото: Знай.ua
Громадський транспорт, фото: Знай.ua

Якщо поповнити на 200 гривень одним платежем, то з рахунку спишеться 173 гривні. Найвигідніше поповнювати двічі по 100 гривень різними картками Visa.

"Акція працюватиме лише при оплаті карткою Visa. Пропозиція діятиме до 29 лютого або до вичерпання бюджетного фонду акції", - йдеться у повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, гаманці спорожніють ще сильніше? Українців може очікувати підвищення тарифів на проїзд.

Також наш портал інформував, українцям видаватимуть пільгові картки для безкоштовного проїзду в міському транспорті: хто отримає.

Крім того, інформаційний портал «Знай» повідомляв, а поїзд уже поїхав, поки в укритті сиділи: як розбиратися з "Укрзалізницею", якщо не встигли на потяг через тривогу.