Нова шахрайська схема з’явилась у столиці. У багатьох телеграм каналах повідомляють, що мешканці Києва потерпають від дій фейкових співробітників газової компанії. Про це повідомили у "Київгазі".

Чоловіки під виглядом співробітників газової компанії стукали у двері споживачам та робили "перевірки". Потім вони вказували на необхідність проведення певних робіт, за які відразу ж брали кошти. Звичайно, ніяких робіт далі вони не проводили.

Газовий лічильник. Фото: скрін youtube
Газовий лічильник. Фото: скрін youtube

Фахівці попередили, що додому до споживача може прийти лише контролер чи працівник аварійної служби. А про планові роботи громадян попереджають заздалегідь.

Вже з січня почали проводити роботи з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків. Про заплановані роботи мешканці можуть дізнатись на сайті, або на оголошеннях у під’їзді будинку.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Обслуговування газових труб, скріншот: YouTube
Обслуговування газових труб, скріншот: YouTube

Якщо ви сумніваєтесь, що перед вами представник "Київгазу", варто пам’ятати:

  • Спеціалісти компанії завжди одягнені в уніформу компанії з золотистим логотипом;
  • Вони завжди мають при собі посвідчення з ПІБ та посадою;
  • Вони не ходять по квартирах і не пропонують свої послуги.

Також вони не можуть вимагати гроші за послугу, пропонувати купити якісь прилади. Для ремонту варто залишити свій запит спеціалістам компанії на офіційному сайті Київгазу, або ж зателефонувати за номером 0974951104. Важливо також пам’ятати, що після здійснення ремонту вам зобов’язані надати відповідний акт з роботами, які були виконані.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, зареєструвалася на сайті знайомств під чоловічим ім'ям: у Дніпрі студентка обдурила жінку на 800 тис. грн

Раніше наш портал інформував, українка шукала роботу, а знайшла кредити із боргами на 100 тисяч: як їй це "вдалося"

Також портал Знай повідомляв, кредитний зашморг: українці скаржаться на Monobank через нав'язування непотрібних послуг