Українці з картками ПриватБанку можуть отримати універсальні знижки та відчутно заощадити. Втім, така можливість надається лише до кінця лютого. Про це йдеться на офіційному сайті фінустанови.

ПриватБанк регулярно радує клієнтів різними акціями та пропозиціями, які дають змогу отримати приємні подарунки, а часом і непогано заощадити. На цей раз вигідною пропозицією порадували водіїв.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Так, українці з картками Visa від ПриватБанку можуть отримати універсальні знижки на бензини, дизпаливо та автогаз.

Як заощадити на паливі:

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще
  • заправити авто на АЗС мережі WOG будь-яким паливом від 20 літрів одним чеком;
  • назвати номер телефону на касі або надати картку PRIDE;
  • заплатити карткою Visa від ПриватБанку ("Універсальна"/"Універсальна Gold" або преміальна) зручним способом;
  • отримати знижку на кожний літр палива, яке було придбано.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

У ПриватБанку наголошують, що знижка нараховується при купівлі від 20 до 125 літрів пального. На кожному літрі бензину та дизельного пального можна заощадити 1,5 гривні, а на автогазі – 1 гривню.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що українцям блокують банківські рахунки в ПриватБанку: що потрібно знати, щоб не залишитися без коштів.

Також наш портал інформував, клієнти "Приватбанку" скаржаться на відсутність виплат за акцією: запрошують взяти участь лише особисто.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, гроші та комісію зняли, а готівку не видали: клієнтка Монобанку залишилася без коштів, але з обіцянками банку.