Багатодітним сім'ям, які виховують троє та більше дітей, виплатять додаткову матеріальну допомогу. На програму підтримки виділили 80 мільйонів гривень. Про це повідомляється на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації.

У рамках міської цільової програми "Турбота" близько 7500 сімей, які проживають у Києві, отримають додаткову матеріальну допомогу. На виплати передбачено суму у розмірі 80 мільйонів гривень.

Українці з дітьми / фото: відкриті джерела
Українці з дітьми / фото: відкриті джерела

Право на отримання фінансової підтримки мають багатодітні сім'ї, які виховують троє та більше дітей, а також стоять на обліку в органах соцзахисту населення міста. Виплати будуть надані також внутрішньо переміщеним сім'ям, які відповідають зазначеним критеріям.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Згідно з розпорядженням мера столиці, розмір допомоги становитиме 7,5 тисяч гривень на кожну дитину.

Зазначається, що виплати будуть автоматично зараховані на рахунок одержувачам багатофункціональної електронної картки "Муніципальна картка "Картка киянина". Тобто додатково звертатися до органів соціального захисту не потрібно.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, якщо грошей не вистачає: українцям, які опинилися у скрутному становищі, виплатять фінансову допомогу.

Також наш портал інформував, що потрібно зробити переселенцям з 1 лютого, щоб не залишитись без виплат: попередження Мінсоцполітики.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, пенсія, інвалідність та далеко від дому: українцям підказали, як пройти найскладніші етапи "ідентифікації".