На період воєнного стану для деяких українців скасували плату за проїзд у громадському транспорті. Скористатися послугами перевізників без плати можна буде у вихідні дні. Для окремих категорій проїзд буде безкоштовним без обмежень.

Про це повідомляє Красилівська міська рада на офіційній сторінці у соціальній мережі facebook.

Українці в громадському транспорті, фото: Знай.ua
Українці в громадському транспорті, фото: Знай.ua

На Хмельниччині у місті Красилів ухвалили рішення скасувати для місцевих жителів плату за проїзд у громадському транспорті. Безкоштовний проїзд діятиме до кінця військового стану в країні - щосуботи та неділі.

Громадський транспорт. Фото: скрін youtube
Громадський транспорт. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Разом з тим, з 1 лютого 2024 року міська рада ухвалила і ще цілу низку важливих рішень. Зокрема, зменшено тариф на послуги з перевезення пасажирів до 10 гривень за одну подорож. Також пільговики можуть щодня безкоштовно користуватися транспортом із 10:00 до 16:00.

Громадський транспорт - фото Знай.ua
Громадський транспорт - фото Знай.ua

Для учасників бойових дій, дітей дошкільного та шкільного віку щоденно діє безкоштовний проїзд без будь-яких обмежень.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям видаватимуть пільгові картки для безкоштовного проїзду в міському транспорті: хто отримає.

Також наш портал інформував, а потяг уже поїхав, доки у укритті сиділи: як розбиратися з Укрзалізницею, якщо не встигли на потяг через тривогу.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, в "Укрзалізниці" зізналися, чи чекати на підняття цін на квитки в 2024 році: "Зараз ми веземо все і всіх".