Українців змушують платити за блакитне паливо, яке вони навіть не могли скористатися через відрізану трубу. Про це свідчать коментарі споживачів на офіційній facebook-сторінці "Нафтогазу".

До газопостачальної компанії звернулася українка, яка заявила, що домогосподарству ще 5 років тому без попередження відключили газ за несплату послуг транспортування. Однак борг за блакитне паливо чомусь продовжує зростати.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

"У людини перекрили газ за несплату доставки, незаконно проникнувши на територію житла без власника ще 5 років тому", - написала жінка.

При цьому українка наголосила, що попередня заборгованість була стягнута зі споживача через суд. Тепер же виставляють рахунок із новим боргом, який ще більший за попередній.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Доставка газу. Фото: скрін youtube
Доставка газу. Фото: скрін youtube

"Тепер знову надіслали повідомлення про заборгованість 3500! Де взялася заборгованість, якщо людина вами відключена від газу 5 років тому?", - обурилася українка.

Фахівці "Нафтогазу" відреагували на скаргу, проте не дали конкретної відповіді, звідки взявся борг за відключеного газу. Клієнтці пообіцяли розібратися у ситуації.

Скарга на "Нафтогаз". Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply
Скарга на "Нафтогаз". Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, оплата газових платіжок: "Нафтогаз" попередив побутових споживачів.

Також наш портал інформував, від проблем із розрахунком до технічного обслуговування: у "Нафтогазі" підказали як упоратися з будь-якими проблемами.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, нові цифри в платіжках доводитимуть до відчаю: у НБУ попередили, які послуги подорожчають.