"Ощадбанк" попередив клієнтів про тарифні зміни за банківськими картками. Нововведення почнуть діяти вже за місяць. Відповідне оголошення з'явилося на офіційному сайті фінустанови.

Державний "Ощадбанк" є одним із найбільших банків країни, який надає послуги мільйонам українців. Так, вже з 1 квітня на клієнтів фінустанови чекає ціла низка тарифних нововведень за картками.

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

Що зміниться з 1 квітня 2024 року

"Ощадбанк" змінює відсоткову ставку (до 0,001% річних) для несанкціонованого овердрафту у разі накладення арешту. Для клієнтів, які обслуговуються в рамках зарплатних проєктів, скасовується тариф за грошові перекази через Ощад 24/7 за фінансовим номером телефону. На даний момент тариф складає 3 гривні.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці
Показати ще

Крім того, банк змінює підхід до випуску деяких карток та додає плату за випуск іменної картки. Водночас буде припинено емісію деяких банківських карток.

Фахівці "Ощадбанку" зазначили, що докладно ознайомитись із змінами, які набудуть чинності з 1 квітня, клієнти можуть у найближчому відділенні або на сайті фінустанови.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, термін дії картки минув: у "Ощадбанку" пояснили, як пенсіонерам отримати нараховані виплати.

Також наш портал інформував, гроші списали шахраї, а платіть відсотки ви: ПриватБанк розповів, як вийти із цієї кризи.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, гроші та комісію зняли, а готівку не видали: клієнтка Монобанку залишилася без коштів, але з обіцянками банку.