Підвищення тарифів на електроенергію – питання, яке хвилює кожного побутового споживача, адже платіжки вже "вижимають" чимало грошей. У компанії YASNO розповіли, що буде з тарифами у найближчі місяці.

У YASNO звернувся один із клієнтів, який поцікавився коли та на скільки можуть підвищити тариф на світ для населення.

Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube
Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube

Фахівці компанії відповіли, що на даний момент діє єдиний тариф для побутових споживачів – 2,64 гривні за кіловат. Цей цінник буде активним щонайменше до кінця квітня, а далі вартість може змінитися.

"Тариф для населення у розмірі 2,64 грн діє до 30.04.2024 р. Тарифи, що будуть застосовуватись після даного періоду, залежать від подальших рішень Уряду", - йдеться у повідомленні компанії.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Електроенергія Фото: скрін youtube
Електроенергія Фото: скрін youtube

Варто зазначити, що раніше у YASNO попередили про запровадження нових тарифів на електроенергію для малих непобутових споживачів. Розцінки змінюються вже із 1 лютого.

Щодо побутових споживачів, то після опалювального сезону тариф, швидше за все, зміниться. Так, на думку голови Спілки споживачів комунальних послуг України Олега Попенка цінник на світ для українців стане вищим на 60-80%.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, по 25 гривень за кубічний метр: українцям приготували нові тарифи на комуналку.

Також наш портал інформував, нові цифри у платіжках доводитимуть до відчаю: у НБУ попередили, які послуги подорожчають.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, по 500 гривень щомісяця: хто з українців отримає компенсацію на оплату комуналки.