В одному з міст України активно обговорюють підвищення вартості проїзду. Поки що питання збільшення тарифів для громадського транспорту на стадії обговорення, але вирішиться вже найближчим часом.

Планується, що тарифи на проїзд у громадському транспорті може зрости уже цієї весни. Про це повідомив заступник міського голови Ігор Крохмаль у коментарі Суспільного.

Громадський транспорт. Фото: скрін youtube
Громадський транспорт. Фото: скрін youtube

Чиновник повідомив про наступні плани влади:

Вартість проїзду зараз та як може збільшити

Зараз ціна на проїзд у Чернівцях становить 10 гривень. студенти та школярі, у період навчання, мають пільги на проїзд у вигляді 50%. Тобто платять лише 5 гривень. Згідно з новим розпорядженням, тариф на проїзд у тролейбусі буде становити 12 гривень.

Громадський транспорт. Фото: Youtube
Громадський транспорт. Фото: Youtube

Окрім Чернівців можуть підняти ціни у громадському транспорті у столиці. Там недавно натякнули, що проїзд у метро може підвищитись. За словами директора метрополітену столиці, насправді економічно обґрунтованим тарифом на проїзд у метро є тариф в 30 гривень. Останній може підвищитись вже після закінчення опалювального сезону.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай, інформував, українцям видаватимуть пільгові картки для безкоштовного проїзду у міському транспорті: хто отримає

Раніше на порталі Знай повідомлялося, зміниться система оплати та здорожчає проїзд: які зміни чекають українців

Також, наш портал інформував, у Львові оштрафували пенсіонерку, яка зламала собі щелепу в тролейбусі: "Жорстокий жарт..."