У "Нафтогазі" пояснили важливий нюанс щодо оплати газових платіжок. Інформацію опублікувала пресслужба газопостачальної компанії на офіційній сторінці у соцмережі facebook.

Днями на сервіси "Нафтогазу" було здійснено масштабну кібератаку. Внаслідок онлайн послуги стали недоступними для споживачів і виникли труднощі з проведенням оплати.

Платіжка "Нафтогаз". Фото: скрин youtube
Платіжка "Нафтогаз". Фото: скрин youtube

У газопостачальній компанії пояснили, як сплатити рахунки за відсутності можливості зробити це через звичні онлайн-сервіси.

Так, внести плату на спожитий газ можна через каси банків чи поштових відділень, назвавши касиру особистий рахунок та суму для оплати.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Реквізити для оплати:

Отримувач: ТОВ Газопостачальна компанія "Нафтогаз України",
ЄДРПОУ 40121452
п/с UA893004650000000260323012042 в АТ "Ощадбанк"
м. Києва
МФО 300465.

Оплата комуналки, скріншот: YouTube
Оплата комуналки, скріншот: YouTube

Крім того, у побутових споживачів залишається можливість сплатити рахунок у додатках банків за прямими реквізитами компанії.

"При оплаті рахунку онлайн у ручному режимі (за реквізитами) обов'язково переглядайте коректність зазначених даних та номер особового рахунку у "Призначенні платежу" або у відповідному полі", - йдеться у повідомленні.

Оплата за газ Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply
Оплата за газ Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply

Раніше портал Знай повідомляв, "Нафтогаз" пропонує українцям скористатися зручною послугою: спростить життя кожному.

Також наш портал інформував, плата за розподіл газу нараховуватиметься не: газовики розповіли, як відмовитись від послуги.

Крім того, ми писали, "Нафтогаз" відправляє клієнтів до операторів і назад: плутає та не відповідає на занепокоєння.