Побутові споживачі повинні терміново оглянути квартирні лічильники та передати інформацію про обсяги споживання. Про це йдеться у повідомленні на офіційній facebook-сторінці "Київводоканалу".

Українців просять не затягувати із передачею показників лічильників води, адже до кінця місяця залишилося зовсім мало часу. Щоб уникнути можливих труднощів при передачі даних, споживачам радять зробити все до 30 чи 31 січня.

Лічильники води. Фото: скрін youtube
Лічильники води. Фото: скрін youtube

"Не забудьте передати показники лічильників до кінця місяця. Радимо не відкладати передачу показників на 30 та 31 число, адже в останні дні місяця навантаження на наші сервіси зростає", - йдеться у повідомленні.

Платежки за воду. Фото: скрін youtube
Платежки за воду. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Клієнти "Київводоканалу", які не встигнуть передати показники у встановлений термін, можуть зіткнутися з неприємними наслідками. Постачальнику послуг доведеться розрахувати суму до сплати по середньому споживанню домогосподарства, а значить буде ризик переплатити.

Передати показники лічильника можна через:

  • сайт vodokanal.kiev.ua, натиснувши "надати показники";
  • за телефоном (044) 202-02-02 або 0-800-404-407;
  • сервіс Portmone.com;
  • мобільні програми "Viber" та "Telegram".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, запасайтеся баклажками: кому можуть відключити воду з 1 лютого.

Також наш портал інформував, нові платіжки заганять у кредити: тарифи на воду та каналізацію піднімають до 80 гривень.

Крім того, ми писали, всі ці порушення можуть спустошити ваш гаманець: які штрафи покладаються за маніпуляції з лічильниками.