Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які уважно стежать за своїми платіжками по комуналці, є дуже важлива інформація від спеціалістів консультаційного центру "ГазПравда". Справа в тому, що деякі споживачі досі не можуть розібратися з інформацією щодо так званої "третьої платіжки".

Цього разу наші читачі дізнаються відповіді на найпопулярніший приклад по "третій платіжці" на оплату газу для багатоквартирного будинку. Українцям у деталях показали, як саме "працює" таке обслуговування.

Про це стало відомо завдяки відповідям фахівців "ГазПравди" у соціальній мережі Facebook.

Газова плита / фото: Pixabay
Газова плита / фото: Pixabay

Один із українців звернувся з таким повідомленням: "Ви ще згадайте, що є "мережі", за які платитимуть мешканці. У нас 116 квартир і в одній із статей уже вказали, що місячно дратуватимуть 100 грн/лічильник - а в мене за газ виходить 40 грн/місяць і доставка 9грн/міс. На початку "реформи" писали, що в ціну газу входить транспорт та обслуговування. Але видно бабла хочеться, то забули про те, що обслуговування не може бути більше ціни газу. Якщо газ дотується, то і ці складові також мають бути такими. Але говорити про це нема з ким. Система схемників тримає всі потоки грошей і лише їх збільшує".

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Тарифи на газ. Фото: скрін youtube
Тарифи на газ. Фото: скрін youtube

Фахівці "ГазПравди" відповіли, що плата за технічне обслуговування буде 1 раз на 3-5 років, а не щомісяця. І її можна побачити по конкретній багатоповерхівці.

Публікація "ГазПравди", скріншот: Facebook
Публікація "ГазПравди", скріншот: Facebook

А тепер головна відповідь на важливе запитання: "Знайдіть на сайті свого Оператора ГРС свою багатоповерхівку та дізнаєтесь вартість". Іншими словами, у центрі "ГазПравда" розповіли, як можна дізнатися про конкретний платіж для своєї квартири в багатоповерховому будинку.

Нагадаємо, "слуги" хочуть більше штрафів: внесено законопроект про збільшення пені за борги.

Раніше повідомлялося, що бажання продавати газ населенню за імпортним паритетом виявили 12 компаній.

Також, ціни на газ по всіх регіонах: час готувати гаманець.