Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які з великою відповідальністю стежать за своїми платіжками по комуналці, є важлива інформація щодо лічильників світла. Справа в тому, що в соціальних мережах постачальники електрики стали помічати негативні відгуки про досвід споживачів із так званими тризонними лічильниками.

Тепер українцям вирішили нагадати, що з такого "тризонного" лічильника світла можна повернутися на "двозонний". На цей раз наші читачі дізнаються, як це правильно зробити.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби компанії "Закарпаттяобленерго" у соціальній мережі Facebook.

Двозонний лічильник. Фото скріншот з Youtube
Двозонний лічильник. Фото скріншот з Youtube

Якщо досвід використання тризонного лічильника електроенергії показав, що для ваших потреб це не зовсім вигідно і ви хочете перейти на двозонний, то:

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

- зверніться до структурного підрозділу ПрАТ "Закарпаттяобленерго" за місцем проживання та замовте послугу "Програмування (повторна параметризація) ПЗ";

- Оплатіть вартість виконання робіт (параметризації приладу обліку, опломбування / повторного опломбування, зняття приладу обліку для проведення параметризації тощо).

Публікація "Закарпаттяобленерго", скріншот: Facebook
Публікація "Закарпаттяобленерго", скріншот: Facebook

Нагадаємо, платіжки не виростуть, а вдома стане тепліше: простий трюк, який варто взяти на озброєння.

Раніше повідомлялося, перевірка тяги та огляд труби: куди піде "третя платіжка" за газ, розбір по гривнях.

Також, експерт пояснив причину "шалених" платіжок за тепло: "Ми з вами платимо за...".