Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які уважно стежать за своїми платіжками по комуналці, є дуже важлива інформація щодо лічильників світла. Справа в тому, що деякі споживачі досі не знають, як і навіщо можна поміняти свій старий пристрій обліку, щоб скоротити суми в платіжках.

У компанії "Yasno" вирішили розповісти, як українцям у 2024 році встановити для побутового споживання двозонний лічильник, а також повідомили, скільки це коштуватиме. Однак у деяких споживачів виникли деякі питання.

Про це стало відомо завдяки відповіді фахівців компанії "Yasno" на запитання одного із клієнтів у соціальній мережі Facebook.

Електролічильник. Фото: скрін youtube
Електролічильник. Фото: скрін youtube

"Навіщо комплект, коли потрібно лише лічильник поміняти? До чого тут "Yasno", коли це ОСР робить, чи самим можна зробити?", — запитав один із українців.

Популярні новини зараз
Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують Повітряний шоколадний пиріг усього за 20 хвилин: все змішав і в духовку Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Представники компанії "Yasno" надали відповідь, і заявили, що до набору Розумний Watt входить лічильник та послуга його заміни. Замінюємо ми лічильник у партнерстві з оператором системи розподілу.

"Якщо ви хочете самостійно замінити лічильник, детальну процедуру ви можете дізнатися у вашого оператора системи розподілу. Їхні контакти розміщені на сайті за посиланням: https://yasno.com.ua/contacts-osr", — повідомили представники компанії "Yasno".

Відповідь "Yasno", скріншот: Facebook
Відповідь "Yasno", скріншот: Facebook

Нагадаємо, тарифи на світ 2024: чи збільшаться платіжки українців у новому році.

Раніше повідомлялося,пенсіонерам дали шанс: що потрібно зробити.

Також, перерахунок комунальних тарифів: які платіжки можуть зрости вже з весни.