Мобільний оператор "Київстар" анонсував підвищення тарифів із 1 лютого. Подорожчання торкнеться лише деяких клієнтів. За що доведеться платити більше, йдеться на офіційному сайті компанії.

"Київстар" попередив українців про підвищення вартості популярної послуги, яку використовують корпоративні клієнти – розсилання Viber-повідомлень.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

У компанії зазначили, що переглянути вартість деяких тарифних пропозицій у зв'язку зі зміною економічних та ринкових умов, а також розширення можливостей сервісів.

"З 1 лютого 2024 року збільшується вартість Розсилки Viber-повідомлень для корпоративних клієнтів, які здійснюють комерційні розсилки", - йдеться у повідомленні мобільного оператора.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Київстар.  Фото: Youtube
Київстар. Фото: Youtube

Водночас для простих абонентів нових змін поки що не анонсують. Раніше в "Київстарі" заявили, що не підвищуватимуть тарифи на послуги, щоб компенсувати збитки через масштабну атаку хакерів. Натомість компанія скасувала наступну абонплату для клієнтів.

Варто зазначити, що ціни на тарифи передоплати на 2024 рік коливаються від 125 до 500 гривень.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в Lifecell підготували щедрий сюрприз для українців: як отримати послуги за 1 копійку.

Також наш портал інформував, рік без абонплати, сучасні гаджети та безкоштовні мегабайти: Vodafone порадує всіх клієнтів приємними подарунками.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, клієнти Lifecell відчувають себе ошуканими через нову послугу: "безлімітний" інтернет з купою обмежень.