Останнім часом банк "Ощадбанк" став об'єктом невдоволення клієнтів, і ось чому. Інна Василенко поставила питання у коментарях на Facebook: "Коли Ощадбанк буде ближчим до клієнтів?".

В її інтересах було зрозуміти, чому через мобільний додаток Ощад24 не можна відкривати та закривати рахунки, а також перевипускати карти.

"Ощадбанк", скріншот: Youtube
"Ощадбанк", скріншот: Youtube

Відповідь оператора не задовольнила Інна, яка запропонувала відкрити цифрову картку в додатку і сказала, що закрити рахунок можна лише у відділенні банку. Перевипустити картку? Тут порекомендували телефонувати в контакт-центр за телефоном 0800210800.

Інна не погоджується і висловлює своє невдоволення: послуги Ощадбанку незручні, не відповідають сучасним стандартам і викликають багато проблем для клієнтів.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Обращение к "Ощадбанку" / фото: скриншот Facebook
Обращение к "Ощадбанку" / фото: скриншот Facebook

"Нікому не раджу. І це не тільки моя думка, банк може зробити опитування клієнтів і дізнатися про думку інших клієнтів", — пише вона.

У відповідь банк запевняє, що постійно впроваджує нові можливості для зручного обслуговування та розширює функціонал.

Обращение к "Ощадбанку" / фото: скриншот Facebook
Обращение к "Ощадбанку" / фото: скриншот Facebook

Багато послуг, стверджують в Ощадбанку, вже доступні онлайн у додатку Ощад. Щодо питання про закриття рахунку онлайн , банк обіцяє проінформувати про майбутні зміни. Як розгориться ця дискусія між банком та клієнтами, час покаже.

Крім того, Знай.ua повідомляв, що клієнти "Ощадбанку" не можуть отримати пенсію: "Це громадяни не однієї країни?"

Також наш портал інформував, пенсіонерам заморозять карти "Ощадбанку": що потрібно встигнути

Нагадаємо, з поштової коробки до банківського рахунку: Пенсійний фонд розповів, як перенести свою пенсію