Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які з великою відповідальністю стежать за своїми платіжками з комуналки, є дуже важлива інформація від фахівців центру "ГазПравда". Справа в тому, що деякі споживачі побутового газу досі не знають, як 2024 року знайти свій рахунок за доставку блакитного палива.

У свідомості споживачів складається дуже складна картина, коли просто плутаються про те, куди " переходять " їхні постачальники газу, і як взагалі можна знайти реквізити постачальників.

Про це стало відомо завдяки відповіді фахівців із консультаційного центру "ГазПравда" у мережі Facebook.

Споживання газу. Фото: скрін youtube
Споживання газу. Фото: скрін youtube

Один із українців звернувся з проханням такого плану: "Де можна побачити рахунок за доставку газу, що раніше виставляли Чернівцігаз? Не відомо яку суму платити і реквізити постачальника. Повний бардак, прошу допомоги...".

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Фахівці центру "ГазПравда" надали відповідь і заявили, що під кінець 2023 року компанія "Чернівцігаз" перейшла під контроль "Нафтогазу".

"Рекомендуємо дочекатися фінальної паперової платіжки за січень і сплатити за вказаними реквізитами. Незабаром в області має запрацювати Чернівецька філія "Газмережі" і за розподіл газу треба буде платити їй. Платіжка за розподіл від Газмереж прийде в одному конверті з платіжкою за газ від Нафтогазу" , - відповіли фахівці компанії "ГазПравда".

Відповідь "ГазПравди", скріншот: Facebook
Відповідь "ГазПравди", скріншот: Facebook

Нагадаємо, "Показники неадекватні": у "Yasno" відповіли, як позбутися проблемних платіжок .

Раніше повідомлялося, "Неможливо закип'ятити воду": клієнти "Нафтогазу" шоковані різким погіршенням якості газу .

Також "Нафтогаз" відправляє клієнтів до операторів і назад: плутає і не відповідає на занепокоєння .