Вже починаючи з січня новий рік приніс українцям безліч змін. Банк ПУМБ також вирішив змінити правила. Нововведення стосуються сум переказів з карти на карту. Про це повідомила компанія на своєму офіційному сайті.

Банк активно вивчає потреби клієнтів та звертає увагу на відповідні коментарі від користувачів. Саме тому банк повідомив про збільшення лімітів для переказу з карти на карту між користувачами.

Банк "ПУМБ", скріншот: YouTube
Банк "ПУМБ", скріншот: YouTube

Відтепер для того, щоб поповнити карту іншого клієнта банку ПУМБ не має лімітів на один переказ. Але сума за один переказ не повинна перевищувати 89999 гривень на добу.

Якщо переказ буде стосуватись клієнту іншого банка, ліміту також не буде, за умови, якщо в базі даних є вся необхідна інформація про користувача. Якщо у базі даних немає ніяких даних, згідно з чинним законодавством, сума переказу за один раз не повинна перевищувати 29999 гривень. За добу також встановлений ліміт – не більше 89999 гривень.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Банк "ПУМБ", скріншот: YouTube
Банк "ПУМБ", скріншот: YouTube

Банк нагадав, що перекази у режимі онлайн завжди без комісії та лімітів, якщо стосуються користувачів одного банку. Окрім того, у користувачів продовжили строк дії карток аж до травня 2024 року. Якщо ж клієнт потребує нової картки, її можна замовити онлайн у додатку. Доставлятимуть її за допомогою зручного поштового сервісу – Нової пошти чи Укрпошти.

Нагадаємо, портал Знай інформував, кредитна пастка: клієнтку ПриватБанку обікрали при нульовому балансі картки

Раніше на порталі Знай повідомлялося, українці під прицілом банків: які суми переказів викликають підозру

Також, наш портал інформував, пенсіонерам заморозять карти "Ощадбанку": що потрібно встигнути