Українські супермаркети переглянули ціни на найпопулярніші м'ясні продукти. Скільки вдасться заощадити на салі, беконі та ковбасках, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі "Мінфін".

Продукти харчування залишаються однією з головних статей видатків для багатьох українських сімей. Особливо не тішать ціни на різноманітні м'ясні товари. Однак у другій половині січня супермаркети трохи порадували послаблення цін.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Ціни на сало

Середня вартість солоного сала знизилася з 251,18 до 242,84 гривні за кілограм. В той самий час, домашнє сало в супермаркетах в середньому продається по 259 гривень за кілограм. Діапазон цін на продукт коштує від 199 до 319 гривень за кіло в залежності від торгової мережі.

Ціни на сало. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сало. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Ціни на бекон

Бекон "Укрпромпостач" у середньому продається по 398,65 гривні за кілограм, що майже на 9 гривень дешевше, ніж минулого місяця. Діапазон цін на продукт від 379,00 до 429,00 гривні за кіло в залежності від супермаркету.

Ціни на бекон. Фото: скрін Мінфін
Ціни на бекон. Фото: скрін Мінфін

Ціни на ковбаски

Ковбаски "Алан" мисливські напівкопчені трохи знизилися в ціні - з 565,07 до 563,78 гривні за кілограм. Найдешевше товар пропонується в мережі Auchan - 515,00 гривні за кіло, а найвищий цінник в Varus - 599,90 гривні за кіло.

Ціни на ковбаски. Фото: скрін Мінфін
Ціни на ковбаски. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, макарони, соняшникова олія та цукор: нові ціни боляче вдарять по гаманцях українців.

Також наш портал інформував, будемо ситими, але з порожніми гаманцями? Українцям розповіли, що буде із цінами на продукти.

Крім того, ми писали, в Україні дешевшають помідори: що з цінами на огірки та перець.