Українці нерідко скаржаться на затримку із доставкою паперових платіжок за комунальні послуги. Що робити, якщо листоноша не несе рахунок і як оплатити послуги в такому випадку, пояснили в "Центрі комунального сервісу".

Деякі споживачі скаржаться, що вже кінець січня, але вони досі не отримали паперових рахунків за послуги, надані у грудні 2023 року.

Платіжка. Фото: скрін youtube
Платіжка. Фото: скрін youtube

"Рахунок-повідомлення за грудень 2023р. не надіслали всім мешканцям багатоповерхового будинку, де я проживаю", - поскаржилася українка.

У "Центрі комунального сервісу" заспокоїли, що паперові платіжки поки що знаходяться на стадії доставки. Водночас споживачам дали інструкцію, як отримати рахунок собі на пошту та не чекати приходу листоноші.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

"На сайті у розділі Споживачам- "Дистанційне обслуговування" можна залишити заявку на дублікат рахунку-повідомлення. Рахунок буде надіслано на електрону пошту, яку вказав споживач при оформленні заявки", - проінструктували українців.

Оплата комунальних послуг, кадр з відео
Оплата комунальних послуг, кадр з відео

Також клієнти ЦКС можуть переглядати інформацію про нарахування в особистому кабінеті та там-таки оплачувати рахунки без додаткових комісій.

Паперові платіжки. Фото: скрін facebook.com/cks.com.ua
Паперові платіжки. Фото: скрін facebook.com/cks.com.ua

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, газ, тепло та електроенергія: нардеп розповів, коли може подорожчати комуналка.

Також наш портал інформував, "космічні" суми за комуналку: що робити українцям, які не погоджуються з цифрами у платіжках.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, не потрібно стояти в чергах: у "Київтеплоенерго" пояснили 8 питань, які можна вирішити без візиту.