Lifecell поділився корисною функцією, і тепер ви зможете перейти на його вигідні тарифи, не залишаючи свій старий номер. При цьому, ви зможете зберегти його разом з його кодом при переході.

Навіть якщо ваш номер починається з 067, 097, 066, 050 або будь-яких інших цифр, ця інформація залишиться незмінною.

Телефон. Фото: скрін Ютуб
Телефон. Фото: скрін Ютуб

Також Lifecell приготував цілий набір бонусів для нових абонентів. При переході на Lifecell користувачі отримають спеціальні тарифи, вибір планів зі знижкою до 40%, а також 90 днів використанняPLATINUM -привілеїв.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Користувачі зможуть насолоджуватися безкоштовним інтернетом, перетворюючи свій телефон на Wi-Fi роутер без обмежень, а також використовувати мобільний інтернет від Lifecell на максимальній швидкості.

Як перенести свій номер / фото: скріншот Lifecell
Як перенести свій номер / фото: скріншот Lifecell

Процес переходу до Lifecell простий та зручний:

  • Заявку надішліть через офіційний сайт або відвідайте магазин Lifecell.
  • Якщо ваш номер не пройшов ідентифікацію, тобто не прив'язаний до ваших паспортних даних, ви можете зробити це в процесі онлайн-заявки, використовуючи КЕП, Bank-ID , або відвідавши магазин Lifecell при пред'явленні документа, що засвідчує особу.
  • Вся надана інформація повинна точно збігатися з даними у вашому документі, за яким проводиться ідентифікація.

Перед наступним перенесенням номера, вказаного в заявці, вставте сім-картку Lifecell у телефон.

Нагадаємо, клієнти Lifecell відчувають себе ошуканими через нову послугу: "безлімітний" інтернет з купою обмежень

Раніше ми писали про те, що гроші зникають з рахунку: абонентам Київстар, Lifecell та Vodafone розповіли, як перевірити, куди вони діваються

Крім того, Знай.ua повідомляв, клієнт Lifecell поскаржився на відсутність сигналу в будинку: чи оператор може його вимикати