Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які з великою відповідальністю стежать за своїми платіжками з комуналки, а також звертають увагу на якість комунальних послуг, є дуже важливі новини. Справа в тому, що деякі українці помітили, що конфорки побутових газових плит горять не блакитним полум'ям, а зеленим.

Деяких українців така ситуація влаштовує, а ось інших – навпаки, хтось навіть заявив, що таким чином компанія "Нафтогазгаз" цькує людей.

Відповідь на ці звинувачення надали співробітники компанії "Нафтогаз" у мережі Facebook.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Вона з клієнток компанії написала: "Чим це ви нас цькуєте? Чому газ горить зеленим кольором?! Також клієнтка додала фотографію, на якій видно якість газу.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Фотографія українки, фото: Facebook
Фотографія українки, фото: Facebook

Представники компанії "Нафтогаз" написали у відповідь: "Нафтогаз України" є постачальником газу. Облгази (оператори ГРМ) відповідають за прийняття показань лічильника, облік та нарахування обсягів газу, а також послуги з розподілу (транспортування) газу, технічне обслуговування газової мережі та обладнання. Зауважимо, що саме якість газу контролює оператор ГТС.

Тому в ситуації, що виникла для уточнення інформації, рекомендуємо звернутися саме до оператора ГТС. Актуальні контакти оператора ГТС Ви можете знайти у відкритих джерелах інформації.

Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook

Нагадаємо, "Зніміть масу проблем": в "Нафтогазі" українцям нагадали важливий нюанс.

Раніше повідомлялося,штрафи "поважшають" у десятикратному розмірі: в Україні жорстко каратимуть за відмову від ВЛК.

Також, українці можуть отримати "третю платіжку" за газ у розмірі 1500 грн.: розцінки по областях.