Українці, які не отримували багатоцільову грошову допомогу з жовтня по грудень 2023 року, мають шанс пройти опитування та отримати фінансову підтримку від ASB в Україні. Про це йдеться у матеріалі порталу to4ka.fun.

ASB в Україні запускає січневе опитування українців, які проживають у Дніпропетровській та Харківській області. Претенденти, які заповнили заявки, матимуть шанс на виплати. Втім, проходження онлайн-опитування не гарантує їм грошових виплат.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Хто може взяти участь

Українці, які фактично проживають у Дніпропетровській та Харківській області, а саме:

  • потерпіле від війни населення - як місцеві жителі, так і ВПО;
  • особи, які були переміщені, але повернулися;
  • громадяни, які не отримували грошових виплат у жовтні-грудні 2023 року.

Грошова допомога. Фото: скрін youtube
Грошова допомога. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних "Лічені миті до загрози": пророцтво старця Вікентія про допомогу вищих сил Україні у війні Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться
Показати ще

Українці, які відповідають критеріям, можуть пройти опитування самостійно за цим посиланням. Після цього організацією буде складено список домогосподарств, які отримають грошову допомогу від ASB.

З українцями, яких відберуть у програму, представники проєкту зв'яжуться телефоном.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, відразу чотири категорії українців отримають "теплу допомогу" від благодійників: куди звертатись.

Також наш портал інформував, до 30260 гривень на місяць: у Кабміні спрогнозували як збільшуватимуться зарплати українців протягом трьох років.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, до 3 тисяч доларів на підтримку: українці з 5 областей можуть зареєструватися на нову допомогу.